Audi bremsecaliper

BremsecaliperBremsene er bilens viktigste sikkerhetsutstyr. En bil uten funksjonsdyktige bremser er en fare for både passasjerer og andre trafikanter. Bremsene slites og utsettes dessuten for smuss og fukt. Smuss, fukt og veisaltet om vinteren er en grogrunn for rust og oksidering som reduserer bremsenes funksjon.

Se det aktuelle produktet for monteringsside og hvilket bremsesystem kaliperen er tilpasset for (ATE, Bendix eller Luces-Girling) samt om kaliperen passer til biler med ABS eller ikke. Serviceskiltet ved førerdøren inneholder vanligvis denne informasjonen. Eurodel.no kan tilby ett bredt sortiment av deler til ditt bremsesystem for eksempel bremseskiver, bremseklosser, bremsecaliper, bremseskjold, bremse slange og mye mer. Våre bremsedetaljer holder høy kvalitet og er utviklet for å matche egenskapene for bremsesystemet for hver bil.

I de fleste tilfeller finner du flere prisalternativer for samme del, fra forskjellige produsenter.

For å kjøpe riktige Audi bremsecaliper trenger du bare å skrive inn bilens registeringsnummer og bekrefte og modell. Deretter vi vil henvise deg til en liste over Audi bremsecalipere kompatible med bilen. Det er enkelt, effektivt og raskt.


Velg bil manuelt

 

Bredt utvalg

Mer enn 7.000.000 bildeler i katalog

 

Fastpris på frakt

89kr- uansett vekt eller størrelse

       
 

Konkurransedyktige priser

Opptil 70% billigere hos oss

 

Bekymringsfri bestilling

Ikke fornøyd? Du har 14 dagers angrefrist!

       
 

Kompetent kundeservice

12 års fartstid i norsk bilbransjen

 

Garanti

Produsentens garanti på alle produktene

       

 

På Eurodel vil du finne Audi bærebru til følgende modeller:

Audi 80 Audi 200 Audi A3 Audi A6 Audi TT
Audi 90 Audi A1 Audi A4 Audi A8 Audi Q3
Audi 100 Audi A2 Audi A5 Audi Allroad Audi Q5